Location: Waterkloof Heights Shopping Center, Waterkloof, Pretoria, Gauteng
Description: Strips of wood emanate idea of flowing hair. As seen on counters. Raised deck becomes a stage for the user. Wrap ceiling/wall/floor (raised) embraces user. Black polished floor tiles . Reflections create illusion of weightlessness. Paisley wall paper forms provides an association to glamour. Contrast. Shop flows onto outside astroturf patio seamlessy through glass sliding doors. Inviting.

Location: De Waterkant, Cape Town
Description: The aim with this interior was to evolve the original design. A more subtle approach was adopted to make the necessary contextual shift. The glass sliding doors and minimal wall space posed a challenge for the placement of mirror units. However, by allowing the Cape Town skies to form a backdrop, the natural light of the environment was exploited. Wing-like bulkheads lend a sense of flight while the presence of heavy wood contrasts with the white walls and décor to create an environment that is modern, yet unyielding.