Location: Johannesburg, Illovo, South Africa 

Size: 200sqm

Description:  Recording Studio and co-working office space. 

Dynamic fluid spaces represent congregation and co working environments. Studios are juxtaposed between gathering spaces and the offices create a buffer between them. 

Moulded and sculpted walls , floors and ceilings lacerated by lighting , weave around plutonic rectangular control rooms and voice rooms.

The design of the control rooms are affected by acoustic and mathematical calculations by the acoustic engineer.

Large windows ,that can be switched from opaque to transparent ,visually connect the studio spaces.

Dashes of colour in each studio represent particular functions and add some vibrancy to the neutral grey and black pallette.

Horizontal surfaces being black and vertical surface being white , create an illusion of movement and a worm-hole effect.